donderdag 4 april 2013

Besparen op de overlijdensrisicoverzekering



De kostenstructuur in premies voor overlijdensrisicoverzekeringen zijn de afgelopen jaren sterk verlaagd. Wij leven langer, de provisies zijn uit de premie geschroefd en er is meer concurrentie in de markt. Alle redenen om de premie van uw overlijdensrisicoverzekering te vergelijken met het huidige aanbod.

Een overlijdensrisicoverzekering is een verzekering die uitsluitend tot uitkering komt bij overlijden van de verzekerde vóór de einddatum van de verzekering. Indien u op einddatum in leven bent vervalt de verzekering zonder een uitkering te verrichten. De premies die verzekeraars voor een dergelijk risico’s vragen zijn de afgelopen jaren sterk verlaagd.

Kan het uit om uw overlijdensrisicoverzekering over te sluiten?
In het geval u een polis hebt afgesloten in de afgelopen tien jaren, loont het zeker de moeite om uw premie te vergelijken met de premies die verzekeraars tegenwoordig vragen voor een vergelijkbare overlijdensrisicoverzekering. Let er wel op dat u de oude polis pas gaat beëindigen op het moment dat de nieuwe verzekering definitief geaccepteerd is.

Zie mijn uitgebreide artikel hierover op Mijngeld.blog.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten